Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας

Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας

Είμαστε ένα βήμα πριν χτυπήσει το κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Τα δικά μου παιδιά ανυπομονούν και εγώ το ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνουμε τη ρουτίνα μας όσο και τις διακοπές μας. Μάλιστα, όταν αυτές φτάνουν στο τέλος τους, ανυπομονούμε να γυρίσουμε στα θρανία. Ξέρεις, ότι θέλω πολύ να κάνεις έξυπνες αγορές κάθε φορά που φτάνει η Back to School season! Για αυτό σήμερα έχουμε στην παρέα μας το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο. Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας

Λίγα λόγια για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Αρχικά, από τα πρώτα βήματά μου στο blogging ξέρετε πως σας προτείνω ή συστήνω μόνο ότι εγκρίνω! Αυτό το σηματάκι approved που είναι της μόδας και πολλοί νομίζουν πως του έχουν κατοχυρώσει τα δικαιώματα της λέξης! Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, λοιπόν, για εμένα δεν είναι ένας ακόμη συνεργάτης που φιλοξενώ στο mamasnpapas! Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο είναι το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου. Εκεί κάνω τις αγορές μου και πια έχουμε φιλικές σχέσεις.

Επίσης, το βιβλιοπωλείο αυτό ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς που στήριξαν το φιλανθρωπικό έργο μας στα σχολεία της Αγίας Άννας. Ο κύριος Νίκος, ο ιδιοκτήτης, είναι πάντα στο πλευρό όσων ζητούν βοήθεια. Τον κάλεσα ξαφνικά ένα απόγευμα και ενώ η δράση περισυλλογής των σχολικών έτρεχε ακόμα. Δεν πρόφτασα να πω δεύτερη κουβέντα. Μου είπε έλα από εδώ αύριο το πρωί, θα στα έχω όλα έτοιμα. Και πήγα και αυτό που αντίκρυσα ήταν τεράστιο. Πολύ περισσότερα από όσα θα τολμούσα να ζητήσω.

Στο Instagram του mamasnpapas θα βρεις όλα τα Stories για την Αγία Άννα!

εγγύηση σχολικής τσάντας

Από τοπικό βιβλιοπωλείο σε βιβλιοπωλεία μεγάλης εμβέλειας για όλη την Ελλάδα.

Ρίξε μια ματιά στο e- shop τους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Η ποικιλία είναι τεράστια και άνω των 29€ έχεις δωρεάν μεταφορικά όλη τη BTS σεζόν με γρήγορη παράδοση στα Νότια Προάστια Αττικής αλλά και πανελλαδικά. Εκεί θα δεις και τις 1.500+ κριτικές που διαθέτει με μέσο όρο 4.8/5.

Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας

Αρχικά, να σου πω ότι γραπτή εγγύηση σχολικής τσάντας δεν θα βρεις σε άλλα βιβλιοπωλεία. Αν σε διάστημα δύο μηνών η τσάντα βγάλει εργοστασιακό ελάττωμα, τότε το βιβλιοπωλείο αναλαμβάνει να στείλει την τσάντα στην κατασκευαστική εταιρεία. Εκείνη θα επιβεβαιώσει ότι είναι εργοστασιακό το ελάττωμα και είτε θα την επισκευάσει είτε θα την αντικαταστήσει.

Στην περίοδο της καραντίνας που υπήρχε πρόβλημα με το συνωστισμό και τα λοιπά δεινά που περάσαμε, το Τετράγωνο βοήθησε τους πελάτες του με την υπηρεσία Fast Truck Pick UP! Διάβασε εδώ!

Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας

Ανταποδοτικό πρόγραμμα κάρτα μέλους

Από την άλλη, είναι πολύ σημαντικό όταν είσαι πελάτης σε ένα κατάστημα να μπορείς με κάποιο τρόπο να παίρνεις πίσω ένα έμπρακτο ‘ευχαριστώ’ από την επιχείρηση που προτιμάς. Η προνομιακή κάρτα μέλους είναι πολύ σημαντική διότι με κάθε 2€ κερδίζεις ένα πόντο. Η 10€ δωροεπιταγή που έχω κερδίσει με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές.

Επιστροφή στα θρανία με εγγύηση σχολικής τσάντας

Για αυτούς και άλλους τόσους λόγους σου προτείνω κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια το Βιβλιοπωλείο αυτό. Και αν εσύ που με διαβάζεις τώρα είσαι εκπαιδευτικός σε κάποιο σχολείο θέλω να ξέρεις ότι είναι το ιδανικό κατάστημα για τα σχολεία. Έχουν εξειδίκευση στα σχολικά όσο πολλοί λίγοι, διότι έχουν συνεργασία με 260+ σχολεία από 27 δήμους!

Και τώρα ήρθε η ώρα να μας βοηθήσεις σε μια online mini έρευνα!

Θέλω πολύ να συμμετέχεις στην έρευνα αφενός γιατί θα σε βοηθήσει να επιλέξεις καλύτερα την σχολική τσάντα που σας ταιριάζει και αφετέρου διότι θα κερδίσεις 10% έκπτωση στην φετινή σχολική τσάντα! Δεν είναι καταπληκτικό;! Το κουπόνι σου σε περιμένει!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις όλα όσα έχουμε πει για το Τετράγωνο

Η σχολική χρονιά, λοιπόν, είναι έτοιμη να ξεκινήσει! Πριν καν το καταλάβουμε θα’ ρθει ο αγιασμός και τα πρώτα βιβλία για καπλάντισμα μαζί με μια τεράστια λίστα. Θα ξεκινήσουμε με αισιοδοξία και μπαταρίες φορτισμένες! Ανυπομονούμε για νέες περιπέτειες πριν χτυπήσει το κουδούνι!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.