Τα Φλαφ της Ευτυχίας- ένα βιβλίο για την ευγνωμοσύνη

Τα Φλαφ της Ευτυχίας

Σήμερα έχω την χαρά και την τιμή να φιλοξενώ στη πολύ αγαπημένη μου στήλη με το Παιδικό Βιβλίο το καινούργιο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη. Στο παρελθόν, έχω ήδη μιλήσει για πολλά από τα βιβλία της Μαρίνας και σήμερα θα αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τα Φλαφ της ευτυχίας! Τι είναι τα Φλαφ; Θα μιλήσουμε για όλα όσα πρέπει να ξέρετε αλλά και για όσα είπαμε στο Instagram Live με την Μαρίνα την Πέμπτη στις 24 του Μάρτη! Τα Φλαφ της Ευτυχίας- ένα βιβλίο για την ευγνωμοσύνη και την ευτυχία. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα όπως και όλα τα βιβλία της Μαρίνας.

Τα Φλαφ της Ευτυχίας- ένα βιβλίο για την ευγνωμοσύνη

Δυστυχώς, όλο και πιο σπάνια αναρτώ παιδικά βιβλία στη στήλη μου αυτή. Τα βιβλία της Μαρίνας Γιώτη, όμως, πάντα τα αγκαλιάζω μαζί με τα παιδιά μου. Αυτό το βιβλίο το αγαπήσαμε πολύ και ήθελα πολύ να το συμπεριλάβω στη στήλη μου με τα παιδικά βιβλία.

Τα Φλαφ της Ευτυχίας- ένα βιβλίο για την ευγνωμοσύνη

Η ιστορία του Ό-ΧΙ και του Φλαφ που έπεσε από τον ουρανό ήρθε να μας διδάξει πολλά. Από τη μία διαβάζουμε μαγικές λέξεις, όπως το ευχαριστώ και από την άλλη σπουδαίες έννοιες όπως η ευγνωμοσύνη.

Λίγα λόγια για την ιστορία:

Ο Ό-χι είναι ένα εξωγήινος, ο οποίος θαυμάζει πολύ τα Φλαφ. Τα κοιτάει κάθε βράδυ και παρακαλεί να αποκτήσει ένα δικό του. Ένα ολόδικό του Φλαφ, το οποίο θα τον έκανε σίγουρα ευτυχισμένο. Ήταν απόλυτα σίγουρος για αυτό. Και κάποια στιγμή ένα λαμπερό, μαλακό και κίτρινο Φλαφ πέφτει μπροστά στα πόδια του. Και ο Ό-χι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη.

Μέχρι που το συνηθίζει και τότε ξεκινά στην πραγματικότητα η ιστορία. Συναντά τη Ν-αι και μαζί ξεκινούν ένα μικρό ταξίδι, το οποίο στο τέλος θα τους απογειώσει στην κυριολεξία.

Η Μαρίνα και τα βιβλία της

Την Μαρίνα, όπως είπα και παραπάνω, την εκτιμώ πρωτίστως ως άνθρωπο. Αρχικά, μας αρέσουν πολύ οι ιστορίες της. Πάντα κρύβουν μέσα τους βαθύτερο νόημα. Από τα ”Παραμύθια Αλλιώς” και μέχρι σήμερα μεγαλώνουμε με τις ιστορίες της και χτίζουμε μνημεία μέσα μας. Ίσως, αυτά καταρρέουν κάποιες φορές λόγω συνθηκών ή εξωτερικών ερεθισμάτων. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για επανασύνδεση με τον εαυτό μας. Ξαπλώνουμε στο χαλί και διαβάζουμε ξανά. Μέχρι να θυμηθούμε και πάλι ποιοι είμαστε και για ποιο λόγο ήρθαμε σε αυτή τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη.

Instagram Live στο mamas_n_papas.gr παρέα με τη Μαρίνα

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι live με παιδικούς συγγραφείς δεν κάνω στο Instagram. Αυτό είναι κάτι που μου το έχουν ζητήσει πολλάκις από τους συνεργάτες μου τα τελευταία δύο χρόνια με την καραντίνα. Η Μαρίνα, όμως, και το καινούργιο βιβλίο της είναι ιδιαίτερη περίπτωση διότι μιλά για ευγνωμοσύνη. Και ξέρεις πολύ καλά εσύ που με διαβάζεις ότι κι εγώ σου μιλώ συνέχεια για ευγνωμοσύνη. Είναι γνωστή λέξη στο mamasnpapas.

Θα ήθελα πολύ να δεις το LIVE μας με τη Μαρίνα, γιατί έχουμε να σου πούμε πολλά. Πάτησε εδώ στο σύνδεσμο ώστε να το δεις απευθείας. Καλή απόλαυση.

https://www.instagram.com/tv/Cbf1_AOjXKF/?utm_source=ig_web_copy_link
Τα βιβλία της Μαρίνας θα τα βρεις όλα εδώ .

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.