3 νέα βιβλία ενηλίκων από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο & διαγωνισμός

vivlia_enilikon_metaixmio

Χειμώνιασε για τα καλά έτσι δεν είναι? Οι ώρες που μένουμε στο σπίτι είναι περισσότερες όσο καλά κρατεί το κρύο έξω και πολλοί από εμάς διαβάζουμε καθημερινά! Γι αυτό κι εγώ θέλησα να χαρίσω 3 βιβλία σε 3 αναγνώστες μου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο με πολλή αγάπη πριν την περίοδο των εορτών!

vivlia_enilikon_metaixmio

3 νέες κυκλοφορίες βιβλίων για ενήλικες

Σε είδα Clare Mackintosh

vivlia_enilikon_metaixmio

Την Clare Mackintosh την γνωρίσαμε παρέα πέρυσι τον Ιανουάριο με το βιβλίο της Σ’ άφησα! Φέτος επιστρέφει στα ράφια των ελληνικών βιβλιοπωλείων με ένα ακόμα best seller, το οποίο μάλιστα ανακηρύχθηκε και βιβλίο της χρονιάς σύμφωνα με το Richard and July summer book club.

 Η ιστορία

Όταν η Ζόι Γουόκερ βλέπει τη φωτογραφία της στις προσωπικές αγγελίες μιας λονδρέζικης εφημερίδας, αποφασίζει να μάθει γιατί βρέθηκε εκεί. Δεν υπάρχει εξήγηση. Μόνο μια θολή εικόνα. Ένα site και ένα τηλέφωνο!

Αναφέρει το θέμα στην οικογένειά της, αλλά όλοι είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για κάποια που της μοιάζει. Την επόμενη μέρα όμως στην ίδια αγγελία εμφανίζεται η φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας και την μεθεπόμενη μιας άλλης.

Να πρόκειται για λάθος? Για σύμπτωση? Ή μήπως κάποιος παρακολουθεί κάθε τους κίνηση?

Ο βάλτος των χαμένων ψυχών

Susanne Jansson

vivlia_enilikon_metaixmio

Είναι το πρώτο βιβλίο της Σουηδέζας συγγραφέως, η οποία αμφιταλαντεύεται μεταξύ δημοσιογραφίας και φωτογραφίας. Πρόκειται για μια ιστορία που διαδραματίζεται σε έναν μυστηριώδες βάλτο, ο οποίος θα μετατραπεί σε έναν τόποόπου συγκρούονται η ζωή με τον θάνατο, όπως ανέφερε το Crimegarden.

Η ιστορία

Τρομερά πράγματα συνέβαιναν ανέκαθεν στον βάλτο πλάι στο χωριό Μοσμάρκεν της Βόρειας Σουηδίας. Αναδύεται ο θρύλος για τις ανθρωποθυσίες στους θεούς που οι κάτοικοι του χωριού απέθεταν σε αυτόν και τις οποίες ο βάλτος κρατούσε αναλλοίωτες στη λάσπη του. Αυτόν το υγροβιότοπο θέλει να μελετήσει η Νάταλι στο πλαίσιο της διδακτορικής της διατριβής.

Μην το πεις πουθενά

Kate Hamer

vivlia_enilikon_metaixmio

Η συγγραφέας του best seller ” το κορίτσι με το κόκκινο παλτό” επιστρέφει με μια ακόμη επιτυχία στα ράφια των βιβλιοπωλείων! Ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης, στην κόψη του μαγικού ρεαλισμού και του ψυχολογικού θρίλερ. Μια στοιχειωμένη ιστορία για τα φαντάσματα που κουβαλούν οι ζωντανοί, Για την αγάπη και για την απώλεια. Για την οικογένεια και τη φιλία ειπωμένη από την αέρινη Ρούμπι. Μια έφηβη που κατοικεί τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν.

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις ένα από τα 3 βιβλία!

3 τυχεροί αναγνώστες μου κερδίζουν από ένα αντίτυπο!

Τι πρέπει να κάνεις:

  1. Like mamasnpapas.gr
  2. Like Εκδόσεις Μεταίχμιο
  3. Like την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ και tag 3 φίλους.
  4. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας.

Σε διαβεβαιώ πως τα στοιχεία σου θα τα χρησιμοποιήσω μόνο στην περίπτωση που θα βγεις νικητής. Μόλις λήξει ο διαγωνισμός και βγάλω νικητή, όλα όσα έχω συλλέξει στη φόρμα θα σβηστούν δια μαγείας πατώντας απλά το κουμπάκι του κάδου! Οπότε να αισθάνεσαι απολύτως safe όσων αφορά την προστασία δεδομένων σου. Χρειάζομαι μόνο το mail σου για να σε ενημερώσω πως κέρδισες!

Λήξη διαγωνισμού 6 Δεκεμβρίου

Όροι & προϋποθέσεις διαγωνισμού:

  • Τα βιβλία θα σταλούν στους νικητές από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο εφόσον έχουν τηρήσει όλα τα βήματα του διαγωνισμού και είναι κάτοικοι εκτός Αττικής.
  • Αν κάποιος από τους νικητές είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο στην οδό Ιπποκράτους στην Αθήνα.
  • Το βιβλίο δεν μπορεί να αλλαχτεί για ευνόητους λόγους ούτε και ανταλλάσσεται με χρήματα.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα προσωπικά  μέσω mail όπως ανέφερε πιο πάνω.
  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί από εμένα την ίδια.

Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!

Μένουμε σε επαφή για όλα τα όμορφα που θα μοιραστούμε μαζί πριν τις γιορτές αλλά και κατά τη διάρκεια αυτών!

Σε φιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.